Bent u op zoek naar een mental coach in Eindhoven? Dan kunt u terecht bij Arthur de Groot coaching.  Zit u niet lekker in uw vel en heeft u het gevoel dat u niet in balans bent? Dan kan ik u helpen door middel van mental coaching. Ik kan u helpen uw emoties onder controle te krijgen.

Mental coach Eindhoven
Mental coach Eindhoven

Onderliggende denkprocessen

Samen brengen we in kaart wat het probleem is en bekijken we wat de onderliggende denkprocessen zijn en de emoties die eraan ten grondslag liggen. De manier hoe we kijken naar de wereld om ons heen, is gekleurd door eerdere waarnemingen en ervaringen. Deze ervaringen zorgen voor patronen in ons gedrag- en denkprocessen. Dit kan ervoor zorgen dat u later vastloopt omdat u geblokkeerd of belemmert wordt door uw eigen patronen. Als mental coach in Eindhoven kan ik u helpen om deze negatieve denkprocessen in kaart te brengen en om deze te veranderen. Door deze veranderingen zult u anders naar dingen kijken. Gebeurtenissen in het verleden hebben geen of minder grip op uw hedendaagse beslissingen. Dit werkt bevrijdend en u zult u beter in balans voelen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over mental coaching? Heeft u vragen en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag al uw vragen. U kunt mij telefonisch bereiken of via e-mail. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.