Arthur de Groot is NLP coach. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Neuro verwijst naar de interactie tussen de zintuigen en het neurale systeem (mind). Linguïstisch verwijst naar verbale en non verbale communicatie systemen die gebruikt worden om onze denkpatronen betekenis te geven. Programmeren staat voor de automatische denk- en gedragspatronen en het vermogen om ze te veranderen. 

Mensen nemen beslissingen op basis van eigen uitgangspunten

NLP is ontstaan vanuit de vraag waarom sommige mensen succesvoller zijn dan anderen. Succesvolle mensen kenmerken zich door de manier waarop zij in het leven staan. Deze bewuste en onbewuste uitgangspunten bepalen hoe zij de wereld zien. Alle beslissingen die men neemt, zijn gekleurd door eigen uitgangspunten en patronen.

NLP coach
NLP coach

Veranderen van patronen

Als NLP coach weet ik welke patronen, emoties en gedrag kunnen leiden naar succes. Ik kan u helpen om de wisselwerking tussen uw gedrag, emoties, gevoelens en overtuigingen te herkennen. Wanneer u weet welke patronen u remmen of blokkeren, kunt ze veranderen. Tijdens de sessies ontvangt u handvatten om de strijd aan te gaan met deze belemmeringen.

Door het veranderen van uitgangspunten en het doorbreken van patronen zal uw communicatie verbeteren. U krijgt meer zelfvertrouwen en stress wordt verminderd. U heeft het gevoel in balans te zijn en u kunt de wereld weer aan. Wilt u dit ook ervaren? Maak dan een afspraak.

Wilt u meer informatie over NLP coaching? Neem dan contact met mij op. Ik vertel u graag meer over mijn werk als NLP coach en de verschillende behandelingen. U vindt mijn contactgegevens op de website.