Voor NLP in Eindhoven kunt u terecht bij Arthur de Groot Coaching. Ik ben gespecialiseerd in NLP. NLP staat voor neuro linguïstisch programmeren. Neuro heeft betrekking op het zenuwstelsel. Alles wat u voelt, denkt en ervaart komt voort uit dit stelsel. Linguïstisch betekent taal. Met taal worden de ervaringen gestructureerd in een systeem van ideeën, overtuigingen, verwachtingen en herinneringen. In NLP wordt dit het wereldmodel genoemd. Met programmeren wordt binnen NLP het reorganiseren van het eigen systeem bedoeld. Vastgezette ervaringen worden in het wereldmodel opnieuw gelabeld en georganiseerd. Deze de nieuwe programmering zorgt voor een andere beleving van gebeurtenissen.

NLP eindhoven
NLP eindhoven

Waarneming van de werkelijkheid

NLP in Eindhoven gaat uit van de waarneming van het probleem. Of een situatie als een probleem wordt ervaren, is afhankelijk van de waarneming. Volgens NLP is de deze waarneming als een systeem. Sommige elementen van de werkelijkheid worden uitvergroot, andere elementen staan wat meer op de achtergrond of zijn zelfs vertekend. Door dit systeem wordt een eigen versie van de werkelijkheid gecreëerd. Als NLP coach in Eindhoven help ik u om alle elementen van de werkelijkheid te zien zodat uw werkelijkheid niet wordt vertroebeld door patronen uit het verleden die u kunnen blokkeren of belemmeren.

Doorbreken en veranderen van patronen

Met NLP leeft u weer in het heden en krijgt uw verleden geen grip meer op uw hedendaagse beslissingen of gevoelens. Oude patronen worden doorbroken en veranderd waardoor u weer met een hernieuwde blik naar de werkelijkheid kunt kijken.

Wilt u weten wat NLP in Eindhoven voor u kan betekenen? Neem dan contact met me op. Ik beantwoord graag al uw vragen.