Arthur de Groot  is specialist op het gebied van NLP. Na zijn NLP Practitioner haalde hij ook zijn NLP master.

Neuro Linguistisch Programmeren

Als NLP coach help ik mensen te ontdekken waarom ze de dingen doen die ze doen. En waarom bepaalde dingen niet lukken. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Alles wat we doen komt voort uit hoe we in het leven staan. We worden gevormd door alles wat we waarnemen en meemaken. We kijken de wereld in met een bepaalde visie. De wereld is voor iedereen hetzelfde maar toch ziet iedereen hem op zijn eigen manier. Veel gedrags- en denkpatronen zijn hierop gebaseerd. Soms blijkt dat mensen steeds vastlopen op bepaalde punten. Bijvoorbeeld door gebrek aan zelfvertrouwen of angsten. Deze blokkades zijn veroorzaakt door patronen uit het verleden. Als NLP master kan u helpen om deze blokkades te herkennen en te veranderen.

NLP master
NLP master

Doorbreken van patronen

Laat uw leven niet bepalen door negatieve patronen en sta open voor verandering. Door vaste patronen te doorbreken, staan oude blokkades u niet meer in de weg. U kunt uw leven weer vormgeven en sturen zoals u dat wilt. Dit heeft gevolgen voor uw manier van communiceren en voor uw zelfvertrouwen. Stress zal verminderen en ook uw relaties met anderen zullen verbeteren.

Wilt u weten wat NLP voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw NLP master. Arthur de Groot Coaching is gevestigd in Eindhoven. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. U vindt mijn contactgegevens op de website. U kunt ook het contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.